Forside Nyheder

Google bryder privatlivs-loven i Holland


De hollandske persondata-myndigheder er sure på Google.


Efter at have undersøgt Google i syv måneder har hollænderne fundet frem til, at Google bruger persondata på måder, som er deciderede ulovlige.


Ifølge det statsagentur, der har undersøgt Google er søgegiganten skyldige i at skabe ?et usynligt netværk bestående af vores persondata uden vores tilladelse?, hvilket de understreger er ?forbudt ved lov?.


Det er ikke første gang, et europæisk statsagentur finder Google skyldige i at foretage sig ting med persondata, som de enten ikke informerer godt nok om eller som er i strid med loven. Både Storbritannien og Frankrig er nået frem ti lignende konklusioner og i oktober sidste år pålagde EU Google at ændre deres datapolitik.

Annonce