Forside Nyheder

Samsung taber Apple-retssag på hjemmebane


Sydkoreanerne kommer stadig til at kunne købe iOS-enheder i fremtiden.


En domstol i Sydkoreas hovedstad Seoul har nemlig dømt til fordel for Apple i en retssag, hvor Samsung forsøgte at få salget af visse iOS-enheder stoppet.


Det er endnu et kapitel i det fortsatte patentopgør mellem de to forbrugerelektronik-giganter. Samsung havde ifølge Reuters forsøgt at få salget stoppet, fordi de mente Apple forbrød sig mod patenter, Samsung har på gruppering af beskeder og visse SMS-visningsmetoder.


Men det mente dommeren altså ikke. Steve Park, der er talsmand for Apple i Sydkorea, kaldte Samsungs krav ?latterlige? og udtrykte glæde over, at også koreanske domstole nu er med i gruppen af domstole rundt om i verden, der har dømt til fordel for Apple.


Samsung, der dog trods alt også har vundet sager over Apple i patentkrigen, fastholder, at Apple har forbrudt sig mod deres patenter og undersøger nu dommen for at se, om der er grundlag for at appellere.

Annonce