Forside CES CES 2014

CES Unveiled: Marshall Stanmore lyder ikke lige så godt som guitarforstærkeren


 


Lige før årsskiftet sendte guitarforstærker-mærket Marshall deres nye Bluetooth-højttalere på markedet.


Af samme grund har vi ikke nået at lytte til dem, men det fik overtegnede skribent mulighed for ved CES Unveiled, CES-messens første pressearrangement, hvor lidt mindre firmaer viser deres nye produkter frem.


Vi har tidligere lyttet på Marshalls første audio-produkt, der ikke var lavet til instrumenter, som er deres hovedtelefoner. De lyder ganske udmærket.


Men selvom der er masser af retro-coolness og Rock?n?Roll over Stanmore, som Marshall-højttaleren hedder, så skuffer den faktisk lydmæssigt. Marshall havde valgt at demonstrere med Van Halen-klassikeren (der i sig selv er en udstilling af Marshall-guitarlyden) ?Ain?t Talkin? ?Bout Love?, som dog fuldkommen manglede bassisten Michael Anthonys tunge bund, og slet ingen krop havde i mellemtone-området.


En boks i den størrelse bør levere mere fysik i lyden end en plastik-Bluetooth-højttaler der kun fylder halvdelen.


Men den ser godt ud.

Annonce