Forside CES CES 2014

LG: Parade af 4K UHD TV på CES 


LG er klar med en hel parade af Ultra HD (4K) TV på CES, i størrelser fra 65-tommer og op til 105-tommer i buet 21:9 format.


Det er noget ef en portion 4K Ultra HD TV som LG bringer med til dette års CES-udstilling i Las Vegas.


Flagskibet er faktisk et “5K TV”, og ikke 4K. Årsagen er at det buede display på LG105UC9 er i 21:9 tilnærmet biografformat med 5120 x 2160 pixels.


Men udover denne kæmpe, så dukker der også nye almindelige modeller i UB9800-serien af 4K UHD op i størrelserne 65-tommer, 79-tommer, 84-tommer og 98-tommer.


“Vores nyeste ULTRA HD TV-tilbud på dette års CES kommer til at få de besøgendes hoveder til at dreje sig”, fortæller In-kyu Lee, Senior Vice President og leder af TV-divisionen hos LG Electronics ‘Home Entertainment Company og fortsætter:


“Billedkvaliteten er simpelthen fremragende, og forbrugerne er blevet opmærksomme på LG som en trendsætter i Ultra HD-teknologi og førende i at flytte 4K-mediet fremad.”


Billedet på de nye 4K UHD TV før følgeskab af et 7.2 virtuelt surround-system udviklet af Harman Kardon. Et system døbt: LG ULTRA Surround.


Billedbehandling og opskallering til 4K håndteres af LG?s seneste Tru-ULTRA HD Engine Pro, der bygger på en proprietær chip koreanerne selv har udviklet. Den indeholder også “4K Motion Estimation Motion Compensation” (MEMC) der reducerer uskarphed ved bevægelser i billedet.


De nye TV kommer også med HEVC H.265 codec og den nye HDMI 2.0. Dertil USB og LAN (netværk).


Den nye parade af 4K UHD TV kommer med IPS LCD-displays, der bl.a. er kendt for bedre betragtningsvinkler.


Se også: Tema om CES 2014


 

Annonce