Forside Nyheder

beats by dr.dre studio wirelessGalleri: beats by dr.dre studio wireless


 


Beats Studio kommer nu også som trådløs hovedtelefon, med Bluetooth og aktiv støjreduktion.


Beats Studio fås nu også som trådløs Bluetooth hovedtelefon, med adaptiv støjreduktion (ANC), og et genopladeligt batteri.


Tag imod opkald, skift melodi og juster lydstyrken direkte på ørekoppen. DSP-styret, så de lyder som Dr. Dre og co. ønsker de skal lyde.


Beats Studio Wireless har et strømlinet design, med glatte overflader og ingen synlige skruer. Beats har fjernet 13 procent af den oprindelige vægt og tilført en lettere, stærkere og mere behagelig hovedbøjle samt blødere ørekopper


Det indbyggede genopladelige batteri klarer op til 12 timer på trådløs og op til 20 timer på kabel. Der er en automatisk ON/OFF- funktion, som slår til når du trækker kablet ud. På batteriindikatoren ser du, hvor meget kapacitet batteriet har tilbage, og de oplades via mikro-USB.


Når du lytter til musik arrangerer støjreduktionen automatisk en balance mellem din musik og omgivelserne. Hvis du blot ønsker at bruge hovedtelefonerne til at blokere uønsket støj, øges den adaptive støjreduktion automatisk.


Beats Studio Wireless fås i farverne sort, mat sort og titanium.


 


Pris og tilgængelighed


Beats Studio Wireless koster kr. 2.790,-


Er klar til salg i butikkerne nu.

Annonce