Forside Nyheder

Beep laver din gamle Boombox om til et Sonos-lignende system


 


Den har ikke noget med TV 2s gadget-magasin at gøre. Beep er til gengæld en smart, ny modtager til trådløs musik.


Der er sådan set ikke noget nyt i trådløse modtagere til lyd, som man kan koble til u-opkoblede lydafspillere og højttalere. Det har man kunnet få til f.eks. Bluetooth i mange år.


Men Beep er alligevel anderledes. Den minder lidt om B&Os nylancerede Essence-kontrolknap, og man kan altså både skrue op og ned på Beep, samt trykke på den for at starte eller stoppe musikken. Forskellen er naturligvis, at der er en trådløs musikmodtager indbygget.


Lidt ligesom Chromecast fungerer Beep kun med visse apps på din smartphone eller tablet og kører over Wi-Fi. Enhver aktiv højttaler, gammel ghettoblaster eller lignende, der har en AUX-indgang kan altså gøres trådløs med Beep og få en Sonos-agtig funktion. Man kan dog endnu ikke lave Sonos-tricket med at koble to højttalere sammen til et stereo-setup.


Beep er netop blevet vist frem som en prototype i San Francisco, men forventes at komme i handelen til efteråret til en pris på 150 dollar, eller omregnet ca. 850 kroner.


Du kan dog få den billigere, hvis du er villig til allerede nu at forudbestille den, hvilket kan gøres på http://www.thisisbeep.com/.


 


 


Annonce