Forside Nyheder

Bliver Nokias Android-telefon præsenteret på MWC?


Nokias Android-telefon er netop rykket længere væk fra rygteplanet og tættere på virkeligheden.


Wall Street Journal har nemlig talt med kilder, der fortæller avisen, at Nokias Android-telefon kan blive afsløret på Mobile World Congress i Barcelona, der løber af stabelen senere på måneden.


Normandy, som er det navn, telefonen har fået indtil videre, skulle angivelig stadig have Microsoft- og Nokia-software over det hele, men kun som apps. Det underliggende styresystem er Android, hvor stort set alt, der står Google på, er blevet fjernet. Ovenstående spionbillede blev afsløret tilbage i januar af lækagemesteren @evleaks.


Hvis det virkelig er tilfældet, at telefonen lanceres om et par uger, så kan Microsoft ikke rigtig undgå at have en Android-telefon i sortimentet, når aftalen om overtagelse afd Nokia bliver gjort færdig i den nære fremtid.


Det store spørgsmål er, hvor lang tid, Microsofts nye topchef, Satya Nadella vil lade den blive i sortimentet. Måske smider han den på porten med det samme.

Annonce