Forside Nyheder

Ashton Kutcher-telefoner på vej fra Lenovo


 


Det var nok meget godt, at Ashton Kutcher ikke fik kæmpesucces som Steve Jobs i filmen ?Jobs?.


Hvis han var blevet for tæt forbundet med den rolle, ville han formentligt ikke have kunnet forsvare at være blevet ansat som produktudvikler hos Lenovo. Det blev han for fire måneder siden, og det kinesiske firma startede med at bruge ham som talsperson ved lanceringen af et par nye tablets, der dog ikke blev nogle kæmpesællerter.


Meningen var dog fra starten, at Kutcher skulle være med til at udvikle deciderede produkter hos Lenovo, og det er resultatet af denne proces, vi skulle blive vidner til senere i år, i form af et par nye smartphones.


Overfor websitet Recode bekræfter Lenovos marketingschef David Roman, at Kutcher ikke bare har lagt navn til, men har bidraget væsentligt til udviklingen: ?Jeg ved godt, det lyder corny, men den er god nok?, siger han.


Med hensyn til specifikationerne, så er der ikke meldt noget ud endnu. Men Lenovo bekræfter, at telefonerne bliver lanceret her i 2014.


Lenovo har netop overtaget Motorola-brandet fra Google, men det er endnu for tidligt at sige, om det bliver Motorola-brandet, der kommer til at kendetegne Kutcherfonerne.

Annonce