Forside Nyheder

Bland Selv på YouSee-mobilen
Bland Selv på YouSee-mobilen 


Bland selv forholdet imellem tale og data, på mobilen fra YouSee. Skift efter behov. 


Den røde tråd hos YouSee i år hedder “Bland Selv”. Det er en strategi der går på tværs af produktgrupperne, som noget der skal adskille brandet fra konkurrenterne.


Nu indføres også et Bland Selv-koncept på mobilen. Det betyder, at man selv kan sammensætte og justere mobilpakken, så taletid og data kan tilpasses forbruget.


Er grænsen for dataforbrug ved at være nået, kan man bytte sig til mere for ubrugt taletid – og omvendt. Ændringen træder i kraft med det samme og kan laves om så ofte, man har brug for det.


“At blande sin egen mobilpakke er unikt i markedet. Normalt skal du købe en dyrere pakke eller betale for overforbrug, hvis du pludselig får brug for mere taletid eller data. Men det behøver du ikke med Bland Selv-konceptet. Her får kunderne en fleksibel pakke uden at betale ekstra”, fortæller Mathias Berg, direktør for YouSee.


Andre nyheder på YouSee Mobil er 4G og én valgfri lejefilm om måneden. Derudover er fri musik også fortsat inkluderet.


 Fakta om YouSee Bland Selv mobil  • Med Bland Selv på mobilabonnementet kan kunderne bytte taletid ud med mere data og omvendt. Ændringerne træder i kraft med det samme og koster ikke ekstra.
  • Kunderne får automatisk besked på e-mail og sms, når de nærmer sig deres data- eller taletidsgrænse, så de i tide kan gå ind og ændre på forholdet.
  • Mobilpakkerne kan blandes, når abonnementet købes (yousee.dk/mobil
    ), i selvbetjening på yousee.dk eller i app?en YouSee Mobil (Findes til iOS, Android, og Windows Phone.

  • Med Bland Selv på mobilen følger også tjenester som fri musik med YouMusic, én valgfri lejefilm pr. måned i Youbio, 4G og et ekstra simkort til datadeling på tablet.
  • Bland Selv kan fås på to YouSee Mobilpakker til hhv. 149,- og 199,- pr. måned.
  • Eksisterende kunder kan skifte til de nye Bland Selv-mobilpakker uden binding og ekstra omkostninger.

Annonce