Forside Indhold og distribution Film

Film på farten: C More hos Canal Digital rykker ud på smartphones og tablets

 


Se tv-serier og bedste film på smartphones og tablets, med C More Play igennem Canal Digital.


Når 4. sæson af HBO-serien, Game of Thrones, rammer Danmark den 7. april, kan Canal Digitals C More kunder følge med på flere måder.


Nu er Android også kommet med. Det betyder, at Canal Digitals C More kunder får mere udnyttelse af tv-abonnement, ved at alt C More indhold nu er tilgængelig på samtlige Android- og iOS-devices.


Se On Demand indhold på farten, i sommerhuset eller andre steder, hvor den store fladskærm ikke er inden for rækkevidde. På PC, iPads, iPhones og Android tablets eller telefoner.


“God fiktion og dramaserier bliver i stigende grad efterspurgt og set på andre skærme end den traditionelle fladskærm”, fortæller Catja Middelboe Andersen, Kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark, og fortsætter:


“Der ligger der en stor gevinst for kunderne i at brede den gode underholdningsoplevelse ud særligt på tablets, som efterhånden findes i de fleste danske hjem”. 


C More kunder hos Canal Digital har fri adgang til On Demand indhold på C More Play.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.