Forside Nyheder

Jo, Oppos nye smartphone kan tage 50MP-billeder


Først hørte vi, at Oppo var på vej med en smartphone, der kunne tage billeder i 50MP. Så hørte vi, at det ikke kunne. Men den er god nok.


Det viser sig nemlig, at Oppo Find 7 bruger software til at sammensætte de store billeder. Historien kom oprindeligt frem, fordi der blev lækket et billede fra MWC, hvis EXIF-metadata angav, at billedet var taget med en Find 7. Og det billede var på 50 megapixels.


Siden blev det kendt, at Find 7 kun havde en 13MP sensor ombord, men nu ved vi, at det er softwaren, der bygger bro mellem de to rygter. Sensoren er en Sony IMX214 CMOS, og det er et modul, der sidder i mange andre smartphones.


Softwarefunktionen hedder Super Zoom og tager 10 billeder lynhurtigt efter hinanden, som så kombineres til ét billede. Det giver en meget høj detaljegrad, som snildt kan konkurrere med f.eks. Sonys Xperia Z1 og dens 20MP-sensor.


Det mener i hvert fald websitet Engadget, der har lavet en lille test af Find 7s kamera, så nysgerrige sjæle kan kigge HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.