Forside Nyheder

Video: Panasonics trådløse musiksystem


 


På denne video fortæller Panasonic om deres Sonos-konkurrent. Det trådløse musikstreaming AllPlay.


I år kommer der for alvor konkurrence på markedet for tråsløse musiksystemer til hjemmet, det område som Sonos har regeret på i flere år.


Både Panasonic, Samsung og LG står klar i kulissen. Panasonics system hedder AllPlay, og baserer sig på åbne standarder fra Qualcomm AllPlay.


AllPlay streamer via husets WiFi, og systemet giver – modsat Sonos – mulighed for streaming i HD-audio (24-bit / 192 Khz).


Istedet for at det er Qualcomm eller Panasonic der leverer apps og integration, så er det meningen at indholdsleverandørene selv skal understøtte Qualcomm AllPlay, på samme måde som de understøtter Apple Airplay i dag.


Dvs. at Spotify skal lægge AllPlay-understøttelse ind i deres normale app, at WiMP skal gøre det samme osv. På den måde vil systemet altid have “den nyeste software” med de “nyeste features”, for det vil følge de forbedringer som indholds-leverandørene løbende selv laver, eftersom det jo er deres egne native apps der benyttes til streamingen.


Læs også: Her er Panasonics Sonos-konkurrent


På videoen her giver Panasonic en gennemgang af systemet.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.