Forside Nyheder

Denon Envaya bærbar trådløs højttaler
Denon Envaya i sort 


Denon Envaya er en batteridrevet Bluetooth-højttaler. En makker til din mobile musik, fra smartphone eller tablet.


Denon Envaya er hele vejen igennem bygget med det lille ekstra touch, fortæller importøren, altså følelsen af at du står med et kvalitetsprodukt i hånden.


Via Bluetooth giver den dig adgang til at streame al din musik trådløst, inklusive streamingtjenester (Spotify, WiMP m.fl.), YouTube-lyd og selvfølgelig din egen musiksamling.


Via minijack-indgangen kan du tilslutte en ekstern lydkilde, f.eks. en iPod shuffle, en anden MP3-afspiller eller dit TV. Du kan lade din bærbare musikafspiller via USB-indgangen.


Højttaler-enhederne drives af en digital forstærker med indbygget DSP (digital signal processor). På højttalerbestykningen har den to 57 mm fuldtoneenheder, samt en passiv enhed på 100 mm. Sidstnævnte “slave” får kabinettet til at virke akustisk større, end det i virkeligheden er, og det giver en fyldigere basgengivelse. 
Galleri: Denon Envaya


 

Denon Envaya bagside covers 


Enkel opsætning


Opsætningen – parringen – med afspilleren kan i mange tilfælde klares via NFC (Near Field Communication), så du blot behøver at føre din afspiller hen til Envaya et ganske kort øjeblik, hvorefter der automatisk er forbindelse.


Hvis din afspiller ikke understøtter denne funktion, vælger du den bare i Bluetooth-menuen under indstillinger på smartphone eller tablet.


Du kan parre hele tre enheder med Envaya på én gang, så du og vennerne på skift kan spille jeres favoritnumre, uden at I hele tiden skal starte forfra med opsætningen.


Der understøtter Bluetooth aptX-format, som gør det muligt at streame i næsten-CD-kvalitet.


En særlig detalje ved Envaya er “Low Latency”-streaming, som reducerer tidsforsinkelsen den trådløse overførsel. Det giver mindre forsinkelse, imellem billederne på skærmen og lyden i højttaleren.


 


 
Galleri: Denon Envaya i hvid


 


Pris og tilgængelighed


Denon Envaya koster kr. 1.499,-


Importør og forhandler: Hi-Fi Klubben 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.