Forside Indhold og distribution Musik

Næste Apple iOS vil genkende musik


 


Musikgenkendelse fra Shazam bygges ind i næste Apple iOS, fortæller Bloomberg.


Shazam leverer produkter til musikgenkendelse. Når der høres et nummer i radio, tv, på cafeen osv. aktiveres Shazam og efter en kort lytning fortæller den dig hvilket nummer det er, hvem der er kunstneren osv.


Det kan så være tilknyttet en musiktjeneste, hvor nummeret kan købes med det samme.


Nu fortæller kilder til erhvervsmediet Bloomberg, at Apple har indgået aftale med Shazam om at bygge deres musikgenkendelse ind i næste iOS.


Apple er verdens største forhandler af musik igennem iTunes, så hvis de kan gøre det endnu nemmere for brugere af Apples produkter at finde den musik de godt kan lide, kan det give et mersalg.


En integreret Shazam-funktion vil formentlig være nemmere at tilgå, end at starte en app op. En funktion der hurtigt kan kaldes, uden at forlade det nuværende, når der høres et nummer som man vil tjekke ud.


Det ventes at iOS 8, som næste udgave formentlig kommer til at hedde, præsenteres på Apples udviklerkonference WWDC d. 2. juni.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.