Forside Indhold og distribution Musik

Start musikken med stemmen på Windows Phone


 


Der er sikkert mange af Recorderes læsere, der bruger en smartphone som musikafspiller i bilen.


Dette kan imidlertid være lidt af en halvfarlig oplevelse, hvis man ligger og roder rundt på displayet for at finde netop den der tempofyldte playliste, der kan holde én vågen på en lang biltur.


Det har Microsoft nu en løsning på. I den kommende Windows Phone 8.1-opdatering vil man kunne starte musikken med stemmen, nærmere betegnet en bestemt playliste.


Det vil formentlig kræve, at man kalder sin playliste noget på engelsk, men det er klart nemmere end at skulle fumle rundt med telefonen for at få musikken til at spille.


Den nye version af Windows Phone bliver rullet ud over de kommende måneder, og kan p.t. kun opleves på Nokias helt nye smartphone-modeller.


Men hvis man er lidt fingerfærdig, og har lyst til at betale de 19 dollar, det koster at registrere sig som udvikler, kan man downloade og lege med en preview-version HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.