Forside Indhold og distribution Film

Viasat og Sony indgår film- og tv-aftale


 


MTG (Modern Times Group) har indgået en eksklusiv flerårig aftale med Sony Pictures Television.


Modern Times Group (MTG) har indgået en eksklusiv flerårig indholdsaftale med Sony Pictures Television, som betyder at alle MTGs nordiske tv- og film-kanaler – samt øvrige platforme – vil kunne tilbyde de seneste film og tv-serier fra Sony.


“Denne aftale er den første af sin slags, da vi har licenseret Sony Pictures fantastiske indhold til alle platforme i Skandinavien”, fortæller Jakob Mejlhede, MTG chef for Acquisitions & Programming.


Sony Pictures står bag udgivelser som Smølferne, Django Unchained, Men In Black 3, The Amazing Spider-Man samt kommende udgivelser som The Amazing Spider Man 2.


“Vi har haft et langvarigt partnerskab med MTG, som vi nu tager til et nyt niveau. Sammen er vi i stand til at bringe de bedste af Sony Pictures nyeste film og tv-serier til MTGs seere på tværs af et bredt spektrum af platforme, både som abonnements-tv og Free-tvkanaler, lineært og on-demand”, fortæller Andreas Brosjo, chef for distribution hos Sony Pictures TV.


Det er MTGs ti skandinaviske FreeTV-kanaler, såvel som Viasat Film og Viaplay, der nu får Sony indhold.


For Viaplay betyder der adgang til et bagkatalog på mere end 10.000 titler.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.