Forside Nyheder

Ingen håndholdt Xbox på vej


Sony har PlayStation Vita og Nintendo har DS og 3DS. Men der findes ingen håndholdt Xbox.


Det kan man måske undre sig over, det gjorde i hvert fald en Xbox-bruger, der over Twitter spurgte Microsoft, om der var en håndholdt model på vej på vej. Anledningen for spørgsmålet var formentlig, at der netop er blevet lanceret en opdateret version af PS Vita i USA.


Microsofts nyudnævnte chef for Xbox-divisionen, Phil Spencer, kunne imidlertid afvise dette. I stedet vil Microsoft satse på Windows Phone og Surface med Xbox-indhold, ?f.eks. med mulighed for at bruge en controller?, som Spencer udtrykte det.


Man skal altså ikke forvente, at det er en håndholdt ?Xbox Surface?, som Microsoft lancerer 20. maj, når de holder Surface-pressemøde.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.