Forside Nyheder

PS4 SHAREfactory – Trials Fusion gameplay


 


I sidste måned udkom Trials Fusion. Spillet er udviklet af Ubisoft og kan erhverves for 150 kr på PS Store. Vi har lavet en lille video fra spillet.


Trials Fusion handler om at gennemkøre diverse baner på motorcykel og ATV, enten på tid eller med det formål at lave flest mulige stunts. Endelig byder spillet på en del udfordringer som kan udføres i kampen for at åbne nye baner, motorcykler, tøj og lignende.


Den lave pris til trods skal man ikke lade sig narre af Trials Fusion, det har masser at byde på og kunne i mine øjne sagtens have gået for en fuld titel (med dertilhørende højere pris). Udover underholdning på de færdiglavede baner har du også mulighed for at lave dine egne baner og dele online lidt i stil med hvad vi bl.a har set i Little Big Planet. Baneeditoren er god og der ligger allerede nu omkring 4.000 baner online.


Trials Fusion er vanvittigt vanedannende, ikke mindst når du dyster om de bedste tider med vennerne. Trials kan som vi efterhånden sjældent ser det, også køres som lokal multiplayer, altså helt oldschool med RIGTIGE mennesker i stuen (puha).


Sværhedsgraden i Trials Fusion er høj, mod slutningen faktisk uhyggelig. Dermed kan spillet måske virke skræmmende for nogen. Heldigvis er styringen af motorcyklerne så præcis at når det går galt på banerne, og det gør det tit, så skyldes det altid ens egen skyld og aldrig spillets.


Vi kan på det varmeste anbefale Trials Fusion, hvis du savner lidt aktion og uforpligtende underholdning.


 


Vi har herunder leget lidt med det nye SHAREfactory program på PS4, hvor man hurtigt og nemt kan mikse lidt sammen fra sine spiloplevelser.


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.