Forside Nyheder

iCloud kan nu bruges til alle filer med iCloud Drive


Når medierne har anmeldt sky-lagerløsninger, har Apple sjældent været med i top tre.


Det skyldes primært, at deres iCloud-løsning kun understøttede visse filer, såsom musikfiler og fotos. End ikke video, man havde optaget med sin iPhone blev lagt op i iCloud.


Men nu er iCloud åben for alle filer i form af det nye produkt, iCloud Drive. Den nye udgave af iCloud er netop blevet præsenteret ved åbningen af Apples WWDC-udviklerkonference.


Den minder til forveksling om de to andre store ?drives? der er derude, nemlig Microsofts OneDrive og Google Drive. Ligesom med disse to kan du nu købe dig til store mængder lagerplads i skyen, og bruge den til hvad som helst.


Apple understregede, at iCloud Drive også virker på Windows, men integrationen mellem Apple-enheder og iCloud Drive er naturligvis stærkere. Således har den nye foto-app i iOS8 meget mere fordel af skyen end tidligere, og videoer bliver nu også uploadet til iCloud Drive.


På Mac dukker iCloud Drive også op som en almindelige folder i Finder, ganske som man kender det fra OneDrive og Google Drive. De første 5GB er gratis, 20GB koster 1 dollar pr. måned, mens 200GB koster 4 dollar pr. måned. Yderligere diskplads-priser på op til 1TB vil blive annonceret senere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.