Forside Nyheder

YouSee relancerer Infokanalen


 


YouSee relancerer Infokanalen


Infokanalen er tilbage hos YouSee efter et par års pause. I mellemtiden er der blevet finjusteret og tilføjet nye features, så den både indeholder nonstop musik, produktinspiration og splitscreen.


TV Guiden, som de sidste par år har indtaget plads fire, er lukket ned og gør i stedet plads til en relancering af Infokanalen. Og ved første øjekast ligner den faktisk sig selv, hvilket ikke er et tilfælde ? for kunderne var ret begejstret for den, som den var. De var især glade for splitscreen-funktionen, som i den nye udgave både er i HD og 16:9. Her vises live tv-signaler fra 28 af kanalerne i Fuldpakken, så man hurtigt kan danne sig et overblik over, hvad der ruller over skærmen på de forskellige kanaler.


Udover den populære splitscreen er Infokanalen blevet opgraderet på følgende områder:


Lydsiden består som noget nyt af nonstop musik fra YouMusic?s store musikunivers. Dette gør det muligt at bruge kanalen som radio uden forstyrrende reklamer. I midterbilledet på skærmen kan man følge med i, hvilken sang man hører.


Midterbilledet er reserveret til inspiration. Her er fokus på, hvad man som kunde kan bruge YouSee?s mange produkter til samt trailers og anbefalinger for særligt populære udsendelser.


Som ekstra funktion kan Infokanalen bruges til at tjekke, om billedet på ens fjernsyn er indstillet korrekt. Er alt som det skal være, vil der være en sort kant rundt om hele billedet.


Kilde: TDC, pressemeddelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.