Forside Nyheder

PS4 opdatering er klar – nu med 3D understøttelse


Endelig kom 3D understøttelsen til PS4. Dette betyder i hvert fald at undertegnede kan pakke sin PS3 væk.


Som Morten Bay skrev forleden var Sony på vej med 3D understøttelse på PS4 i denne uge. Dette betyder nu, at næste gang du starter din PS4 maskine op, er det med muligheden for at opgradere til softwareversion 1.75. Opdateringen byder, foruden support af 3D film, også på en række småændringer/forbedringer såsom: flytning af popup menuer fra højre til venstre hjørne samt bedre lyd når du afspiller film med 1,5 ganges hastighed (for det gør man nemlig rigtig tit!)


Med 3D understøttelse lukker Sony endnu et af de huller de lovede, da de sidste år sendte PS4 på gaden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.