Forside Nyheder

Amazon køber Twitch


Umiddelbart lyder det jo utrolig kedeligt, men det er usandsynligt populært.


Man skulle ikke tro, at se på andre spille computerspil kunne være særlig underholdende. Men ikke desto mindre har Twitch opnået en helt utrolig popularitet i de blot tre år, sitet har eksisteret.


Twitch.tv kan man se både brugergenererede og live-transmitterede runder i nogle af de mest populære computer- og konsolspil på markedet. Det har gjort Twitch til en af de største streaming-kanaler i verden. I USA er sitet for eksempel de fjerdestørste trafik-generator på nettet efter Netflix, Google og Apple. Og da Twitch sidste år live-transmitterede finalerne i spillet ?League of Legends? var der 32 mio. mennesker verden over, der kiggede med.


Så det er ikke så underligt, at Amazon nu har købt Twitch for 970 mio. dollar eller lige under 5,5 mia. kroner. Google var egentlig først på banen, men trak sig angiveligt i sidste øjeblik, fordi deres ejerskab af både YouTube og Twitch ville give dem problemer med konkurrencemyndighedern i USA.


Med Amazon i ryggen kan man formentlig forvente, at vi kommer til at høre meget mere til Twitch i fremtiden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.