Forside Nyheder

Hvis en PS Vita fik barn med en Android-smartphone…


I Kina kan man nu købe en device, der ligner en blanding mellem en PS Vita og en Android-telefon.


Xperia Play var aldrig nogen succes og I det hele taget har Sony ikke haft ret meget held med at replikere deres PlayStation-succes på smartphones.


Det virker som om, folk helst vil have skidt for sig og snot for sig, altså håndholdt gaming i én device og smartphone i en anden.


Men tanken om at kombinere smartphone og håndholdt spilkonsol lever stadig, og har nærmest været i live, siden Nokia forsøgte sig med N-Gage.


Således er der i Kina nu kommet nye smartphone-modeller på gaden, som kombinerer Android-telefon med håndholdt gaming-device, med kontrolknapper på siderne und alles.


De to firmaer 78point (billedet øverst t.v.) og Much (t.h.) markedsfører begge den samme OEM-telefon under deres respektive brands og med forskellige Android-skins.


Hvis denne enhed blot var en telefon, ville den være i mellemlejet med dens 5-tommers 720p IPS- skærm, octa-core 1,7 GHz CPU fra MediaTek og 8MP /2MP på kameraerne. Der er 2GB RAM, 16GB lagerplads og ? meget vigtigt for gamere ? så kan lagerpladsen udvides med microSD-kort.


Hvad der også er vigtigt for gamere, er at der i MediaTeks SoC sidder en Mali-450 MP4-GPU, så grafikken skulle være nogenlunde i orden. Med 3000 mAh på batteriet skulle man kunne spille længe på den uden at den dør.


I Kina kommer den til at koste lige under, hvad der svarer til 2000 kroner, så kender du nogen, der skal til riget i midten, kan du få fingre i den fra i denne uge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.