Forside Detail

Nu går Expert efter Elgiganten og Bilka


Illustration: recordere.dk. Det nye navn for Experts mega-butikker er ikke kendt endnu.


 


Den danske Expert-kæde har fået grønt lys til at bygge nyt og større, der skal tage kampen op med Elgiganten og Bilka.


Det er ikke første gang vi hører om Experts drømme om nye større butikker, der skal kunne konkurrere med butikskæder som Elgiganten og Bilka, men nu er der kommet mere kød på planerne.


Expert Danmark har nemig fået grønt lys fra de norske ejere, om at opruste med nye butikker ude i det de kalder “out of town”. Der udenfor byen, hvor vi finder butikker som netop Elgiganten og Bilka.


Manden der skal føre planerne ud i livet, Jesper Boysen, er den samme som førte Elgiganten frem i Danmark. Men nu skal han hjælpe konkurrenten Expert til opbygning af 20-25 større butikker udenfor city. I dag løftede han lidt mere af sløret om planerne overfor TV 2 NEWS.


Det kommer til at se via en ny 5-års plan, hvor første butik åbner i det nye shoppingcenter DISA i Herlev til næste efterår. Expert går efter mindre butikker end Elgiganten typisk har, men med et varesortiment større end en Expert-butik i dag.


Der vil være fokus på prisniveauet, men ikke kun. I de nye butikker vil Expert bl.a.satse på bedre betjening og rådgivning.


Expert XL er blot en illustration herfra, navnet på de nye butikker er ikke offentligjort endnu.

 

Annonce:

Se også

Power åbner i priskrig

Eksklusiv video-tour i ny power-butik

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.