Forside Nyheder

Nu kommer de nye tv-serier fra Amazon


Så er det tid til endnu en runde i Amazons tv-serie?demokrati.


Endnu en gang vil en række nye tv-serier blive præsenteret, sådan at Amazons video?abonnenter kan stemme på dem. Afsløringen sker 28. august.


En af dramaserierne er ?Hysteria?, hvor Mena Suvari spiller en neurolog i Austin, Texas, der skal forsøge at stoppe en psykisk virus, der spreder sig gennem venskaber.


I en anden dramaserie, ?Hand of God? (bill.) spiller Ron Perlman en alkoholiseret dommer, der får et sammenbrud, efter at han mister sin familie. Han vil have hævn, og det søger han så, hjulpet af beskeder og visioner, som han tror kommer fra Gud.


I komedieserien ?The Cosmopolitans? spiller Adam Brody og Chloë Sevigny hovedrollerne i en fortælling om en række unge, hvide, rige amerikanere, der leder efter kærlighed og venskab i Paris.


En anden komedie er ?Really?, der ligner en opdatering af serien ?Thirtysomething?, altså handler den om en række mennesker i trediverne, der nægter at blive voksne.


Endelig er der ?Red Oaks?, der følger trenden med at lave serier, der foregår i firserne. Den her er i ?coming-of-age?-genren, så man skal vel forestille sig ?Mine Glade Tressere? ? bare i 80?erne.


Serierne kan ses, hvis man har skaffet sig adgang til Amazon Prime Instant Video. Og formentlig kort efter rundt omkring på nettet, hvor tv-serie-fans finder deres indhold.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.