Forside Nyheder

Android Wear skal kunne køre solo

 


 


Det står nu helt klart, at målet med Android Wear er at skabe uafhængige smarture.


Med det menes smarture, der ikke behøver at være koblet op til en smartphone for at fungere. Vi har allerede set visse modeller, der kan dette ved at understøtte SIM-kort, men disse har typisk været store klodser på armen med et proprietært styresystem, der således ikke understøtter ret mange apps.


Samsung har netop lanceret Gear S-uret, der også kan køre selvstændigt, men som benytter sig af Tizen-platformen, der endnu ikke har meget at et økosystem.


Så derfor giver det ret meget mening, når Google nu har meldt ud, at Android Wear kommer til at kunne køre uden brug af en smartphone. Det sker gennem en række opdateringer, der er planlagt til at blive rullet ud op til årsskiftet.


Til at starte med behøver man dog ikke ny hardware med et SIM-slot for at klippe navlestrengen over til sin smartphone, hvis man har et Android Wear ? smartur. Som en del af opdateringerne, vil man bl.a. kunne lægge musik på sit smartur afspille det via Bluetooth til en højttaler eller et par hovedtelefoner.


Android Wear ? modeller vil fremover også kunne have en GPS-chip indbygget, sådan at lokationstjenester heller ikke er afhængige af en smartphone.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.