Forside Nyheder

Nu kan Android Wear-ure bruges uden en smartphone


En af ulemperne ved at bruge Android Wear-ure som LG G Watch, Moto 360 eller Samsung Gear Live, er at de for det meste skal være trådløst forbundet til en smartphone.


Og det kan være irriterende, hvis man for eksempel gerne vil bruge uret til at registrere løbeturs-længden, når man er ude at løbe, for så er man tvunget til også at have smartphonen på sig. Det samme gælder, hvis man gerne vil styre musikken, man løber til, fra sit ur.


Men en ny opdatering til Android Wear-softwaren gør det muligt at lægge musik ind på sit smartur og koble det direkte til Bluetooth-hovedtelefoner uden en smartphone som mellemled. De Android Wear-modeller, der er ude lige nu, har kun 4GB lagerplads, men det burde da være nok til en løbetur.


Dertil kommer, at Android Wear-ure med GPS også kan tracke din færd uden at være koblet op til en smartphone. Der er dog foreløbig kun et enkelt Android Wear-ur, der har et særskilt GPS-modul ombord, hvilket er Sonys SmartWatch 3 (bill.), der er lige på trapperne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.