Forside Indhold og distribution Musik

OneDrive gøres klar til musikstreaming


 


OneDrive får angiveligt en specifik musik-funktion inden så længe.


Det tip har Windows Central modtaget fra en anonym kilde, og der ser ud til at være noget om snakken.


Allerede nu kan man gå til http://onedrive.live.com/?id=music for at få direkte adgang til musikken på ens OneDrive, der derefter vil blive placeret i en særskilt folder. I betragtning af, at Microsoft nu har foræret alle Office 365-abonnenter ubegrænset lagerplads, skal der nok være nogen, der allerede er i gang med at uploade deres musiksamling til skyen ad den vej.


Men for alle andre skulle der også være godt nyt. Ligesom Google har deres Music Locker og Apple synkroniserer iTunes med iCloud og iTunes Match, vil Microsoft angivelig forære 20GB væk til folk, der vil uploade deres musik til OneDrive.


Det vil ikke bare gøre musikken tilgængelig fra alle Windows-enheder lige fra pc?er over smartphones og tablets til Xboxe, det skulle angiveligt også implementere nye player-funktioner, der afspiller let og elegant fra skyen.


Windows Central-kilden siger også, at der kommer en web-version af funktionen, og at der kun er udvalgte lande, der får lov at være med fra starten. Danmark skulle dog være med på den liste, skriver sitet.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.