Forside Nyheder

Creative Sound Blaster X7 klar med super lydGalleri: Creative Sound Blaster X7


Creative Sound Blaster X7 klar med super lyd


Creative Technology lancerer nu Sound Blaster X7 i Danmark – virksomhedens kraftigste og teknologisk mest avancerede lydløsning indtil nu.


Sound Blaster X7 er designet til at levere den bedst tænkelige lyd til spil og underholdning og kan tilsluttes til adskillige forskellige lyd- og underholdningssystemer. Den tilbyder en høj opløsning på 24-bit/192 kHz, 127dB digital-til-analog-converter (DAC) og en lydforstærker på 100 W.


Sound Blaster X7 er også blevet nomineret i to kategorier til 2015 International CES Innovations Awards. Denne udnævnelse er baseret på en række forskellige kriterier, såsom design, innovation og brugerfunktionalitet, sammenlignet med konkurrerende produkter på markedet.“Verden udvikler sig konstant, og det gælder også den måde, vi forbruger musik og underholdning på, og det må vi tilpasse os. Derfor lancerer vi Sound Blaster X7. Den utrolige detaljegrad og kompleksitet i moderne lyd inden for spil, musik og film bliver stadigt højere, og som forbrugere søger vi underholdning på mange forskellige platforme, såsom pc, tv, smartphones og spillekonsoller. Vores mål er at levere den bedst tænkelige lydoplevelse med den bedste teknologi til alle brugere, uanset platform. Det er lige netop, hvad den nye Sound Blaster X7 gør, og den er vores største og mest avancerede Sound Blaster til dato”, siger Sim Wong Hoo, CEO for Creative.


 


Features og specifikationer:  • Total lydkontrol over Sound Blaster X7 på alle platforme ? pc, Mac, iOS eller Android. Sound Blaster X7-kontrolpanelet til pc-/Mac-brugere og Sound Blaster Central-mobilapplikationen til iOS- og Android-enheder.
  • Tilslut Sound Blaster X7 til din pc eller Mac via USB med den indbyggede 127dB digital-til-analog-converter (DAC), som understøtter afspilning af højopløselige HD-lydspor.
  • 600 ohm-hovedtelefonforstærker, der kan drive hovedtelefoner på audiofilniveau.
  • Optisk S/PDIF-Input-tilslutning til tv og spillekonsoller.
  • Indeholder trådløs Bluetooth 4.1 Low Energy-tilslutningsmulighed samt Near Field Communication (NFC)-teknologi til Bluetooth-parring med et enkelt tryk. Understøtter også HD-lydcodecs som aptX Low Latency og AAC til en trådløs tilslutning.
  • RCA Line-In (venstre og højre) giver mulighed for analog tilslutning til forskellige lydkilder.
  • Indbygget CrystalVoice?-mikrofon

 


Pris og tilgængelighed


Creative Sound Blaster X7 har en vejledende udsalgspris på 2999 DKK og kan købes hos autoriserede forhandlere fra december 2014 og fremefter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.