Forside Nyheder

Avis: Sony fyrer hver 3. indenfor mobil


Hver 3. Sony-medarbejder indenfor mobil kan være væk om et års tid. Foto: recordere.dk

 

Sony slanker mobildivisionen, i Europa og Kina, og hver 3. medarbejder står til at miste deres job.

Sony skærer ned på mobil-området, og det går udover mobil-divisionen der mister arbejdspladser i Europa og Kina. Det skriver avisen Nikkei Business Daily, fortæller Reuters.

Efter overtagelsen af Sony Ericsson tilbage i 2011 har Sony kæmpet med at skabe en mobil-division, der kunne konkurrere med producenter som Samsung, Apple og de øvrige.

Produkterne kom, men indtjeningen haltede bagefter, og tilbage i oktober fortalte Sony at de havde planer om at skære 1000 jobs væk indenfor mobil, dette primært i Europa og Kina.

Nu kommer der så disse nye, endnu ubekræftede oplysninger, om at Sony står til af sige farvel til yderligere 1000 jobs. Dermed kan hver 3. medarbejder i mobildivisionen hos Sony være væk, inden udgangen af det kommende regnskabsår (slutter marts 2016).

Sony har hverken be- eller afkræftet oplysningerne. Nikkei skriver at de vil annoncere det i forbindelse med fremlæggelsen af seneste kvartalsregnskab i næste uge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.