Forside CES CES 2015

BeoVision Avant klar i en ny størrelse
Med den nye 75 tommer model er der nu 3 størrelser TV i Avant-serien 


Bang & Olufsen sender det populære Avant ud i en ny størrelse. En “mellem-model” på 75 tommer. 


På CES-udstillingen er der også premiere på et nyt BeoVision Avant. Det populære TV fra Bang & Olufsen kommer nu i en 75″ udgave.


Med lanceringen af BeoVision Avant 75″ tilbyder BeoVision Avant tv-familien nu tre forskellige skærmstørrelser på henholdsvis 55″, 75″ og 85″ – en tv-familie med Ultra High-Definition-opløsning (4K).


Her på CES er BeoVision Avant også hædret for dets gode lyd. TV’et er tildelt prisen “International CES 2015 Innovations Design and Engineering Honoree” i kategorien “High Performance Home Audio”.


Som tilbehør fås en motorstander og et motoriseret vægbeslag. Motorstanderen er af den nye type der drejer i flere led, så det kan rotere som en planet om solen. Dette betyder at TV’et kan bevæge sig ud i rummet og dreje rundt. Positioner kan gemmes, og kaldes frem med tryk på en knap på fjernbetjeningen. Når TV’et slukket glider det lydløst tilbage til væggen.


Som fjernbetjening medfølger den nye BeoRemote One. Læs mere om den her.


Lyden leveres af en “soundbar” der glider ned og kommer til syne når TV’et tændes, suppleret med bashøjttaler bagpå. I alt er der 8 højtydende enheder, der tilsammen danner et 3.0 lydsystem (left, center, right).


Der er indbygget surround-forstærker for hele 21 højttalere, heraf 8 på trådløs 24-bit highend.


Der er en dobbelt HD-tuner indbygget, med modtagere for digitalt tv fra egen antenne, kabel-tv eller satellit. Tilsluttes en USB-harddisk, kan TV’et optage på den, incl. pause af live tv, optagelser fra tv-guide og timer-optagelser.


 


 

BeoVision Avant i 77 tommer vises frem på CES. Foto: recordere.dk


 


 


Pris og tilgængelighed


Ikke oplyst (vi spørger senere).

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.