Forside CES CES 2015

LG UDVIDER MUSIC FLOW-FAMILIEN PÅ CES
Galleri: LG Music Flow familien

LG UDVIDER MUSIC FLOW-FAMILIEN PÅ CES


LGs Music Flow-serie udvides med fire nye modeller, som giver større valgmuligheder for musikelskere, der vil lytte til musik i HD-kvalitet trådløst i alle hjemmets rum.


LG følger op på efterårets lancering af de trådløse netværkshøjttalere i Music Flow-serien med fire nye multiroom-modeller, som præsenteres under CES 2015 i Las Vegas ? en bærbar højttaler, en CD-afspiller og to nye soundbars. De nye tilføjelser gør, at Music Flow-familien bliver endnu mere fleksibel og passer til flere områder. LG’s netværkshøjttalere gør det muligt at lytte til samme musik i flere højttalere, uanset hvilket rum de er placeret i. Det er selvfølgelig også muligt at lade højttalerne spille forskellige sange, så alle i familien kan lytte til deres yndlingsmusik ? alternativt kan alle forbindes og skabe et surroundsystem.


Højttalerne styres via en smartphone eller tablet med iOS eller Android, og LG’s Music Flow App og tilsluttes trådløst Wi-Fi via et såkaldt mesh-netværk. Mesh-netværk kan afspille 24-bit HD-lyd, hvilket få netværkshøjttalere fra konkurrenter kan klare. Netværket anvendes til at overføre musik og lader enhederne kommunikerer med hinanden. Det er nok, at en af højttalerne tilsluttes med netværkskabel til det faste netværk, for at alt kan fungere. I tilfælde hvor ingen af højttalerne kan tilsluttes en router eller et modem, kan du købe en bro, der kommunikerer trådløst med de øvrige højttalere i systemet.


De fire nye multiroom-modeller i Music Flow serien omfatter to soundbars, en cd-afspiller og en bærbar højttaler. Soundbaren, LG LAS950M, med en udgangseffekt på 700 watt, er den hidtil mest kraftfulde enhed i Music Flow-familien. Enheden leverer en fantastisk 7:1 lyd og en dyb bas takket være den medfølgende trådløse subwoofer. For de som ikke behøver helt så kraftfuld lyd, men stadig vil forstærke lyden i sit TV med en trådløs soundbar, er LG LAS750M med trådløs subwoofer et godt valg. Systemet spiller 4:1 lyd i HD-kvalitet med en udgangseffekt på 360 watt.


LG CM3750 er en trådløs netværkshøjttaler med indbygget CD-afspiller og en udgangseffekt på 40 watt. Enheden afspiller HD-musik via Wi-Fi eller streamer fra en Bluetooth-tilsluttet enhed. Bluetooth-funktionen er selvfølgelig fælles for alle enheder i Music Flow-serien. Den bærbare LG NP8350 på 20 watt er perfekt til dig, der vil have mulighed for at flytte højttaleren fra rum til rum, eller måske tage den med til udendørs brug.Tekniske specifikationer:LAS950M – 7.1-kanals soundbar • HD-lyd 24bit/192kHz

 • 700W

 • Trådløs subwoofer

 • Stilrent design

 • Wi-Fi Mesh-netværk

 • Understøtter Bluetooth

 


LAS750M – 4.1-kanals soundbar • HD-lyd 24bit/192kHz

 • 360W

 • Trådløs subwoofer

 • Stilren design

 • Wi-Fi Mesh-netværk

 • Understøtter Bluetooth

 


CM3750 – Netværkshøjttaler med CD-afspiller • Indbygget CD-afspiller

 • HD-lyd 24bit/192kHz

 • 40W

 • Stilren design

 • Wi-Fi Mesh-netværk

 • Understøtter Bluetooth

 


NP8350 – Bærbar netværkshøjttaler • HD-lyd 24bit/192kHz

 • 20W

 • Stilren og bærbart design

 • Wi-Fi Mesh-netværk

 • Understøtter Bluetooth

Modeller, modelnavn og specifikationer kan ændres i forbindelse med lanceringen.


Pris og tilgængelighed
.


Yderligere information om tilgængelighed og pris på LG?s nye Music Flow-modeller offentliggøres nærmere lanceringen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.