Forside CES CES 2015

Samsung pressekonference på CES 2015
Foto: Samsungs nye SUHD TV 


Samsung pressekonference på CES 2015


Samsung skulle i dag sælge deres nye modeller for 2015, og deres nye Smart TV platform Tizen. Lykkedes det?


“Vi vil flytte TV’et til det næste niveau” fortalte Samsungs amerikanske COO Tim Baxter, der holdt et langt og visionært indlæg i begyndelsen af pressekonferencen.Milk Music og Milk Video på Smart TV


Samsung er klar til at give nye købere af Samsung Smart TV adgang til deres musik- og videotjenester. Om det kun gælder i USA eller også kommer til resten af verden vides endnu ikke.


Og for ejere af Samsungs VR briller, kommer Milk VR med nyt indhold hver dag.


 
Samsung er også med i UHD Alliance


Ligesom Panasonic er Samsung med i UHD Alliance, der skal sikre at film og TV bliver vist i bedst mulige kvalitet i UHD. Samsung havde inviteret Mike Dunn, der er direktør for 20th Century Fox, der fortalte, at de også ville levere fantastisk kvalitet igennem UHD Alliance.


Og Samsung vil gøre det endnu bedre med Premium UHD Experience, og bedre end OLED med SUHD. Om det passer vi endnu ikke, men det er spændende at man stadig kan presse mere ud af LCD teknologien.


SUHD giver også endnu bedre farver, og Samsung havde inviteret Stephen Nakamura, der er “digital colorist”, og har lavet farverne på flere blockbuster film.


Og Samsung inviterede os alle til at komme og se Exodus i SUHD på deres stand.


Samsung tog i denne pressekonference afstand til OLED teknologien, og det viser med alt tydelighed at Samsung ikke kommer med OLED foreløbigt, hvis nogensinde.Så kom Tizen


Alle Samsung TV vil være baseret på Tizen Smart TV, og tilbyde de filmtjenester vi kender i dag. Dog ved vi ikke om HBO Nordic og andre danske tjenester virker med Tizen, eller skal opdateres.


Med Tizen får man Quick Connect, der gør at man kan se det samme på forskellige enheder, og hurtigt skifte imellem dem.


Med Tizen får man også “Second Screen” med sin Tablet. Mon det kun virker med Samsungs enheder, eller kommer der apps til iOS og Windows Phone?


Tizen ligner meget WebOS i sit design. Med en funktionsbar i bunden af skærmen.Bedre lyd på fladskærmene


Samsung har åbnet Samsung Audio Lab i Los Angeles, for at skabe bedre lyd til deres TV, og har ansat flere anderkendte lyd-ingeniører til at skabe bedre lyd til deres AV produkter.


Lydkvalitet og Lyd-placering bliver nøgleordene i deres design. Og der var det så at nyheden om de æggeformede højttalere vi bragte tidligere kom på pressekonferencen.


 


Vi vender tilbage med billeder og model info i en senere artikel 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.