Forside Nyheder

Derfor kan du ikke købe et Apple Watch nu

-

Medmindre man har bestilt i forvejen, er det stort set umuligt at få fat i at Apple Watch lige nu.

For det første skal man bo i et af de lande, hvor uret er blevet lanceret først. Det er ikke unormalt for Apple at lancere I de store markeder først, blandt andet fordi, et nyt produkt skal lokaliseres til de små sprogområder først.

Dette burde dog ikke nødvendigvis være tilfældet med Apple Watch, der formentlig ikke har voldsomt meget tekst, der skal oversættes.

Nej, det ser ud som om, Apple har givet de store lande uret først, fordi de simpelthen ikke havde nok af dem. Og det skulle være den samme årsag til, at store butikker og varehuse ude i verden kun har fået meget få eksemplar af uret hjem – og at man skal være skrevet op til et ur, hvis man vil hente det i en Apple-butik.

Selv mange af de amerikanere, der sad klar ved deres computer til midnat 10. april, må vente indtil juni med at få deres ur.

Ifølge Wall Street Journal skyldes manglen på ure simpelthen, at den såkaldte Taptic Engine ikke fungerede ordentligt under tidlige tests. Taptic Engine er den enhed, der får uret til at vibrere og give ’modstand’ , når du bruger skærmen på Apple Watch.

Ifølge avisens kilder måtte Apple skifte leverandør af Taptic Engine i sidste øjeblik, hvilket altså har medført et logistisk mareridt og at mange mennesker må væbne sig med tålmodighed, hvis de vil have et Apple Watch.

Billedet er i øvrigt fra iFixIt’s gennemgang af Apple Watch’s komponenter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.