Forside Nyheder

Netflix bag efterfølger til Planet Earth i 4K

-


Fra Planet Earth

 

Our Planet bliver en “skelsættende” opfølgning til den banebrydende, naturhistoriske serie, Planet Earth.
 
Netflix er gået sammen med skaberne af Planet Earth, Frozen Planet og Blue Planet (produceret sammen med BBC) om en ny serie om vores planet.

Serien “Our Planet” er udviklet i samarbejde med Silverback Film og WWF. Projektet ledes af Alastair Fothergill og Keith Scholey der skabte de populære BBC-serier.

Det fire år lange projekt bliver det største af sin slags nogensinde, og vil tage seerne med til naturområder, der aldrig før har været filmet.

Fra isbjerge og dybe have til ørkener og fjerntliggende skove. Vi vil møde de mest værdifulde arter og steder, der må stå imod menneskets påvirkning, så kommende generationer også kan få glæde af naturens forunderligheder.

Ved hjælp af den nyeste 4K-teknologi vil serien og dens historiefortællinger, der er specielt tilpasset multimedieplatforme, sætte millioner af mennesker i kontakt med nogle af verdens mest sjældne dyr og deres levesteder.

“Netflix er stolt over at være det globale hjem for Silverbacks måske mest ambitiøse projekt til dato”, fortæller Lisa Nishimura, Vice President for Netflix Original Documentaries, og fortsætter:

“The Planet-projekterne har haft stor succes på Netflix og har gjort det muligt at lancere nye teknologier til visning i hjemmet. Vi mener, at det at se Our Planet on-demand i 4K, bliver en uforglemmelig oplevelse for vores medlemmer.”

Projektet er i opstartsfasen nu, så premiere er først om 4 år på Netflix. I år 2019.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.