Forside Nyheder

Netflix får egen knap på fjernbetjeningen

-


Netflix knap på fjernbetjeningen. Her Roku medieafspiller. Foto: recordere.dk

 

Flere store mærker sætter nu en Netflix-knap på fjernbetjeningen, så streamingen kan startes med et klik.

Når de nye Smart TV (og settop-bokse) kommer i handlen fra denne måned og frem, så vil flere af dem have en dedikeret Netflix-knap på fjernbetjeningen.

Det er ikke første gang at fjernbetjeninger kommer med en Netflix-knap, men denne gang har Netflix arbejdet sammen med tv-producenterne om at tilbyde samme oplevelse ved streaming som almindelig flow-tv.

“Den nye Netflix-knap på fjernbetjeninger i Europa gør det lige så nemt at se Netflix som at skifte kanal på et traditionelt tv, og seerne kan få adgang til vores gode programmer meget hurtigere”, siger Bill Holmes, Global Head of Business Development i Netflix.

 Andre aspekter af projektet omfatter forbedring af smart-tv-ydelsen, lettere navigering i menuer og nye funktioner, bl.a. hurtigere start og genoptagelse af afspilningen.

Netflix-knappen dukker op på fjernbetjeninger til Panasonic, Philips, Sony, Toshiba og Vestel. Fjernbetjeningerne inkluderes med produktmodeller fra 2015 samt enkelte fra 2014.

 


Fjernbetjeninger får Netflix-knap. Her Panasonic og Sony.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.