Forside Nyheder

Kultspil vækkes til live gennem Kickstarter

-

Shenmue 3

Spillet Shenmue 3 samlede over 43 mio. kroner sammen på crowdfunding.

For 14 år siden udkom spillet Sega Dreamcast Shenmue 2 og nu har fans samlet penge ind til en fortsættelse af historien.

Annonce:

Via crowdfunding-portalen Kickstarter er der nu samlet svimlende $6.333.295 (43,4 millioner kroner) ind til spillet Shenmue 3.

Næsten 70.000 fans har støttet projektet, der efter planen skal have et spil klar til Sony PlayStation 4 og PC inden julen 2017.

 

 

Historien

Shenmue-historierne følger teenager og kampsports-artist Ryo Hazuki i hans søgen efter sin fars morder igennem 1980’ernes Kina.

Shenmue I og II udkom i hhv. 1999 og 2001 på spillekonsollen Sega Dreamcast i Japan og USA og fik en stor fanskare. Her blev spillene kult og trods 13 års udvikling på efterfølgeren Shenmue III blev historien aldrig gjort færdig.

Her i år erhvervede instruktør Yo Suzuki rettighederne til Shenmue III af Sega og valgte at søge støtte blandt fans til at færdiggøre historien.

I Shenmue III – Lake of the Lantern Bugs – er vores hovedperson Ryo Hazuki nået til Guilin i Kina og her møder han Ling Shenhua, en mystisk pige der tidligere har vist sig i hans drømme. Det viser sig at de deler skæbne og de forener deres veje i den videre færd.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.