Forside Nyheder

Spotify klar med den ultimative personlige spilleliste

-

11703-9622-500-99c45431-399e-4de0-b94d-a97bd548ecc5-spotify-logo-gigant.jpg

Spotify introducerer Discover Weekly: Din ultimative personlige spilleliste

Annonce:

Nu giver Spotify dig deres bedste musikanbefalinger – leveret til brugerne som et ugentligt mixtape. Den nye funktion hedder Discover Weekly og giver hver mandag en ny spilleliste, der er skræddersyet personligt til brugerne.

Det gør spillelisten til din helt egen og fuld af nye musikoplevelser. Discover Weekly bliver opdateret hver mandag morgen og giver dig to timers skræddersyede musikanbefalinger. Du skal blot huske at gemme dine favoritsange, inden ugen er omme.

Det er første gang, Spotify kombinerer de sange, som du holder af, med sange, som andre Spotify-brugere med en musiksmag, der minder om din, sætter på deres spillelister. Dermed svarer Discover Weekly fuldstændig til at modtage et mixtape fra én af dine bedste venner. Hver uge.

Når din musiksmag udvikler sig, gør Discover Weekly det også. Og jo mere musik, du lytter til, des bedre bliver funktionen, fordi Discover Weekly bliver i stand til at lave en endnu mere skræddersyet spilleliste til dig. Da det er din personlige spilleliste, kan du lytte til den på både mobil, laptop og tablet. Og du kan nemt dele den med dine venner eller gøre den tilgængelig offline.

Du vil snart finde din personlige Discover Weekly-spilleliste i toppen af din spillelistemappe, som kan bruges på alle enheder.

Kilde: Spotify Danmark

Annonce:
Forrige artikelNu kan det nye Pebble-ur købes
Næste artikelSpil-soundtrack udgives på vinyl
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.