Forside Produkter Gadgets

HP klar med Star Wars Notebook

-

Det kræver en mere end ualmindelig stor Star Wars fan at betale 700 USD for en HP Notebook, som godt nok er fyldt med billeder og lyd fra Star Wars universet, men ellers ser rimeligt middelmådigt ud.

Annonce:

OK. Det skal siges at HP er gået pænt meget op i detaljerne. Touchpad’ed er designet som dødsstjerne korridoren, og på coveret finder man flere motiver fra Star Wars filmene.

På den op til 2TB store harddisk finder man over 1.100 billeder med koncept-art og storyboards fra filmene, ligesom der er flere lydklip som kan bruges i den installerede Windows 10.

HP Star Wars Special Edition Notebook kommer med Intel Core i5 eller i7-processor, og kan fås med op til 12GB RAM og 2TB harddisk. Den har 15 tommer skærm i Full HD-opløsning og det er danske B&O PLAY der har designet lyden i den.

 

HP Star Wars Special Edition Notebook’en kommer i USA den 8. november, prisen starter ved 700 USD, og det vides endnu ikke om den også finder vej til danske Star Wars fans.

Man kan læse mere om HP Star Wars Special Edition Notebook her.

Annonce:
Forrige artikelAdvarsel: iPhone 6s og 6s Plus kan druknes
Næste artikelNy trådløs Bowers & Wilkins Zeppelin
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.