Forside Detail

Rekordomsætning i Elgiganten, men samme bundlinje

-
Peder Stedal, adm. direktør Elgiganten A/S. Foto: Elgiganten
Peder Stedal, adm. direktør Elgiganten A/S. Foto: Elgiganten

Elgiganten sætter endnu engang rekord i omsætning, dog uden at øge overskuddet.

Elgiganten har succes med at få danskerne ind og handle i de 29 varehuse med elektronik og hvidevarer. Endnu engang kan de notere sig en omsætningsrekord på 5,3 milliarder kroner, en fremgang på 5% i forhold til året før.

”Vi har aldrig haft et bedre salg end i dette regnskabsår. Der er fremgang på alle områder, og især er det positivt at se den flotte udvikling for vores 29 varehuse, online-salget på elgiganten.dk og udviklingen i vores erhvervsforretning, Elgiganten Erhverv”, fortæller administrerende direktør i Elgiganten Peder Stedal.

Annonce:

Den øgede omsætning kunne dog ikke mærkes i samme grad på bundlinjen. Overskuddet blev på 144 millioner kroner mod 143 millioner kroner året før.

”Vi har gennem de sidste 12 måneder lavet solide investeringer for at gøre oplevelsen for vores kunder endnu bedre, og i et landskab hvor konkurrencen er benhård, har vi også formået at udbygge vores position som det sted, hvor danskerne handler kendte mærkevarer til lave priser”, lyder det fra Peder Stedal.

Han notererer sig at kunder i butikkerne i dag er mere tilfredse end tidligere, hvilket skyldes fokus på medarbejderuddannelse og serviceydelsen Knowhow hvor kunderne kan få hjælp til opsætning og betjening af produkterne.

 

Annonce:
Forrige artikelB&O: Nyt hemmeligt produkt vil imponere helt vildt
Næste artikelLG klar med 2. generation af Urbane smartwath med LTE
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.