Forside Produkter Gadgets

Nu kan du give e-Boks fingeren

-
Nu slipper du for at huske dit kodeord på e-Boks (foto: e-Boks.dk)
Nu slipper du for at huske dit kodeord på e-Boks (foto: e-Boks.dk)

Brugere med iPhone 5S eller nyere kan nu slippe for at taste CPR-nummer og adgangskode, når der skal læses dokumenter i e-Boks. En ny udgave af appen, som bruges millioner af danskere, giver mulighed for at logge på den digitale postboks kun ved hjælp af fingeraftryk.

Et enkelt tryk med fingeren er fremover nok, når du skal åbne e-Boks og se din seneste lønseddel eller brev fra det offentlige på mobilen.

Annonce:

Den nye udgave af e-Boks-appen, som er frigivet i dag, er den mest gennemgribende opdatering siden appen første gang blev lanceret i 2011. Foruden muligheden for login med fingeraftryk får brugerne nu bl.a. hurtigere arkiveringsmuligheder med swipe-funktioner og nemmere adgang til dokumenter via 3D Touch (kræver iPhone 6S). Derudover kommer appen med et helt nyt design.

“Vores app er downloadet mere end tre millioner gange, og der bliver logget på mere end seks millioner gange hver eneste måned. Så det er en forbedring, der kommer til at lette adgangen for rigtig mange brugere. Vi kan se, at brugen af e-Boks rykker mere og mere over på app frem for almindelig pc-brug, og derfor har vi lagt os i selen for at skabe en brugervenlig og intuitiv app – uden at vi går på kompromis med sikkerheden”, fortæller Product Manager Claus Bessermann fra e-Boks.

 

Gem dine dokumenter på e-Boks

Fordi e-Boks er et arkiv, der følger danskerne gennem hele livet, kan mængden af dokumenter og data hos den enkelte bruger blive ganske betragtelige. Som en konsekvens af det, har e-Boks forbedret søgemulighederne i appen markant, så det bliver nemmere at holde styr på de lagrede dokumenter. Et nyt overblik viser, hvad du har af post i e-Boks, og du kan bl.a. få vist, hvilke afsendere, du har post liggende fra. Det bliver også nemmere at finde dokumenter, du selv har uploadet.

Netop muligheden for at uploade egne dokumenter og billeder blev forbedret i e-Boks-appen tidligere på efteråret. En gigabyte ekstra lagerplads og direkte upload fra mobilens kamera og andre apps har gjort det enkelt at gemme dokumentation af eksempelvis eksamenspapirer, attester, stelnumre eller billeder af indbo i appen.  

Den nye udgave af e-Boks-appen kan hentes til iOS via Apples App Store eller Android på Google Play fra fredag den 18. december 2015.

Det får du med den nye e-Boks app: 

 • Nyt og forbedret design
 • Log hurtigere på med Touch ID (kræver iPhone 5S eller nyere*)
 • Hurtigere arkiveringsmuligheder med swipe-funktioner
 • Hurtigere adgang til dokumenter med 3D Touch (kræver iPhone 6S)
 • Mulighed for at se al post på tværs af mapper i aktivitetsoversigt
 • Mulighed for at uploade fra andre apps
 • Forbedret søgefunktion, herunder:
  • Mulighed for at se, hvad du selv har uploadet
  • Mulighed for at se hvilke afsendere, du har post fra
  • Mulighed for at se post fra en specifik afsender
  • Mulighed for at søge på tværs af mapper

Kilde: Pressemeddelse e-Boks

Annonce:
Forrige artikelEksplosivt julesalg hos B&O PLAY
Næste artikel”I’ll be back”: Terminator 2 vender tilbage i 3D
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.