Forside Nyheder

Sjove CES-sager #4: Ekstrabatteri og håndvarmer

-

handwarmerbatteryNormalt forsøger forbrugerteknologi-producenterne at bekæmpe varme med alt, hvad de har.

Ud over at forbrugerne bliver utrygge, så kræver udvikling af varme tilsvarende nedkøling, hvilket ofte betyder et enormt batteriforbrug på den enkelte gadget. Og hvis der udvikles varme i forvejen, bliver der allerede brugt en hel del energi.

Annonce:

Men tilbehørs-firmaet Pisen (ja, det hedder de altså…) har tænkt det lidt anderledes. De har lavet et eksternt batteri på 7.500 mAh, hvor der ikke er skelet til varmeudviklingen. I stedet markedsfører firmaet batteriet som en kombination af batteri og håndvarmer.

Batteriet er rundt, så det er rart at holde på. Vi prøvede at holde på batteriet, og det varmede hænderne effektivt – faktisk næsten lidt for effektivt. Men med et par handsker på i en dansk, kold vinter, kan det være rart med sådan et lille el-fyr, der samtidig kan holde ens smartphone og tablet i live.

Det syntes Consumer Technology Associaton, der står bag CES, også. De gav i hvert fald batteriet en Innovation Award.

Ofte gemmer der sig sjove, groteske, smarte eller brugbare gadgets i de fjerneste hjørne af messehallerne. Nogle er nye, nogle er gamle, nogle er slet ikke i handelen. Vi har fundet nogle af de mere kuriøse frem i serien ’Sjove CES-sager’.

Annonce:
Forrige artikelLækker Hi-Res-afspiller fra HIFIMAN
Næste artikelSjove CES-sager #7: E-ink-skærm på kufferten
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.