Forside Nyheder

Google vil bygge VR ind i Android

-

cardboardDer kommer nu mere benzin på rygtebålet omkring Googles forhold til Virtual Reality.

Vi har tidligere hørt substantielle rygter om, at firmaet vil lave deres eget VR-headset, der skal være en hel del mere á la Samsungs GEAR VR eller Oculus Rift, end Cardboard (bill.), som firmaet lige nu har i sortimentet.

Financial Times har dog talt med kilder, der mener, at det, Google er på vej med, minder en hel om GEAR VR. Man skulle kunne sætte nærmest hvilken som helst type smartphone ind i VR-brillen, modsat GEAR VR, der naturligvis kun virker med Samsung-telefoner.

Kilderne mener også at vide, at brillen kommer allerede i år, så muligvis får vi den at se på Google I/O.

I den forbindelse siger Financial Times’ kilder også, at Google vil begynde at bygge VR-funktioner ind som en integreret del af Android, i stedet for at benytte tredjeparts-apps, sådan som det er tilfældet nu.

Det skulle give en bredere mulighed for at sprede VR til flere forskellige typer apps og også øge både stabilitet og ydeevne for VR-apps.

Annonce