Forside Nyheder

Snart kan du downloade en betaversion af Remix OS

-

remixosNej, Remix OS er ikke et styresystem, der er lavet til DJs og musikere.

Tværtimod er Remix OS en version af Android, der er lavet til at være en slags erstatning for OSX og Windows, og som fik en hel del opmærksomhed på CES i sidste måned.

Remix OS tager Android og laver forsiden om til et mere velkendt desktop-univers, med skrivbords-genveje, app-ikoner med videre. Den understøtter også mus og tastatur, og hvad man eller skal bruge for at få en desktop-oplevelse.

Når det overhovedet er interessant, er det fordi, hyppigt anvendte programmer fra almindelige computere nu findes som ret kompetente apps til Android. Tænk f.eks. på Microsofts Office-suite, der nu kan bruges på Android. Dertil kommer et hav af browser-baserede tjenester, som mange benytter sig af.

Du kan allerede nu installere Remix OS på en hvilken som helst x86-baseret pc, men den version, der er ude nu, er kun en alfa-version til udviklere.

Beta-udgaven (der i øvrigt giver mulighed for at installere Remix OS på 32-bit-computere), lander 1. marts, så hvis det lyder som noget, der kunne være sjovt at lege med, så er det måske en god idé at vente til da. Læs mere her.

 

Annonce