Forside Nyheder

Google afliver Nexus 9-tablet’en

-

nexus9Der bliver ryddet op hos Google i disse dage.

Google har netop sagt farvel til sin Nexus Player-boks, og nu kommer tiden så til at smide Nexus 9 på porten. Nexus 9 var et forsøg fra Googles side på at lave en iPad-rival, der størrelsesmæssigt lå mellem en iPad Air og en iPad mini.

Det var HTC, der var Googles partner på projektet og byggede Nexus 9, men nu har HTC meddelt, at de har stoppet produktionen af tablet’en. Dermed er den eneste tablet, der stadig produceres af Google den, der hedder Pixel C.

Pixel C er noget større med en skærm på over ti tommer. Google har også aflivet Nexus 6-telefonen, der er blevet erstattet af den langt mere populære Nexus 6P.

Der kom ikke noget officielt nyt ud om Nexus-linjen på Google I/O i sidste uge, men der går rygter om, at der til august kommer to Nexus-enheder, som Google laver sammen med HTC. De går under kodenavnene M1 (Marlin) og S1 (Sailfish) ifølge International Business Times, og er naturligvis baseret på Android N.

Dertil går der rygter om, at Huawei stadig er en partner for Google, og at der skulle være en 7-tommer tablet på vej med navnet Nexus 7P. Det understøttes en anelse af, at Huawei har registreret varemærket ’Huawei 7P’.

Annonce