Forside Nyheder

PlayStation Originals-serien POWERS klar til 2. sæson

-

PlayStation Powers logo thumbnail stock

Nu kommer anden sæson af PlayStation Originals-serien POWERS

Hvad ville der ske, hvis verden var fuld af superhelte, som faktisk ikke var særligt heroiske? Dette spørgsmål stiller PlayStation-serien POWERS, der er baseret på Michael Bendis’ og Michael Avon Oemings tegneserie af samme navn.

Annonce:

PlayStation Originals-serien POWERS handler om drabsdetektiverne Christian Walker og Deena Pilgrim, der efterforsker forbrydelser i en verden befolket af superhelte med overnaturlige kræfter.

 

Sharlto Copley (District 9) som Christian Walker og Susan Heyward (Vinyl) som Deena Pilgrim
Sharlto Copley (District 9) som Christian Walker og Susan Heyward (Vinyl) som Deena Pilgrim

 

Anden sæson tager udgangspunkt i historien ”Who Killed Retro Girl”, der er kendt fra den første tegneserie. Her undersøger det alternative rejsehold under navnet Powers Division et opsigtsvækkende mord på en verdensberømt superhelt.

”Jeg er meget begejstret for at lancere anden sæson af POWERS. Her har vi haft fokus på, hvad seerne var særligt vilde med i første sæson, så jeg kan roligt love en heftig sæson, der er vildere, hurtigere og mere larmende end forgængeren”, fortæller Brian Michael Bendis, executive producer og medskaber af den originale tegneserie.

 

Michael Madsen, kendt fra The Hateful Eight
Michael Madsen, kendt fra The Hateful Eight

 

Dansk blod i sæson 2

Hovedrollerne spilles af Sharlto Copley (District 9) som Christian Walker og Susan Heyward (Vinyl) som Deena Pilgrim. På rollelisten finder man desuden flere nye ansigter, bl.a. Michael Madsen, der er kendt fra The Hateful Eight og, som efternavnet antyder, har danske bedsteforældre.

Derudover introduceres Tricia Helfer (Battlestar Galactica), Enrico Colantoni (Veronica Mars) og Wil Wheaton (The Big Bang Theory) i anden sæson af POWERS.

Se traileren til anden sæson af PlayStations detektivserie herunder.

 

 

Tilgængelighed

Anden sæson af PlayStation Originals-serien POWERS får premiere den 31. maj.

Den kan ses via PlayStation Network samt på Viaplay. Medlemmer af PlayStation Plus kan se serien gratis.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.