Forside Nyheder

Siri afslører selv, at hun er på vej til Mac

-

SirifinderHar du en iPhone? Har du en Mac?

Så ved du nok, at Mac’ens filhåndterings-program, Finder, ikke ligefrem er at finde på iPhone.

Annonce:

Alligevel henviser Siri i en ny video til, at hendes bruger ikke har ’Finder’ installeret på sin iPhone. Som om dette var muligt.

Det kunne jo få én til at tro, at Apple måske havde tænkt sig at indføre Finder i iOS 10. Men det er temmelig usandsynligt.

Hvad der er langt mere sandsynligt er, at Siri langt om længe vil indtage OSX – eller MacOS, som operativsystemet forventes at hedde efter Apples åbningspressemøde ved WWDC mandag.

Det har været et ønske fra mange brugere at få Siri ordentligt integreret på Mac i mange år, og nu hvor Windows 10 har haft Cortana ombord i et års tid, vil Apple formentlig også gerne gøre noget tilsvarende for sine Mac-brugere.

Det er Twitter-brugeren @BrianRoemmele, der har fundet ud af, hvordan man ved at stille den seneste version af Siri det rette spørgsmål kan få hende til at lede efter ’Finder’.

Vi ved meget mere efter Apple-pressemødet, der begynder kl. 19 dansk tid mandag.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.