Forside Nyheder

HBO Nordic har rundet 1 mio. abonnenter

-

HBO-nordicHBO løfter for første gang sløret for hvor mange abonnenter de har i Norden, og det er pænt mange.

HBO Nordic har rundet 1 million abonnenter i Norden. Det må siges at være et ganske pænt antal, for en streamingtjeneste der opererer indenfor “nichen” egne tv-serier.

Det er første gang at HBO løfter sløret for hvor mange der benytter deres streaming her i Norden. Tallet kommer direkte fra HBO CEO Richard Plepler, der gav et interview til Berlingske under et besøg i Stockholm.

Annonce:

HBO satser benhårdt på at øge antal abonnenter, og vil fremover lancere en ny serie om ugen, enten egenproduceret eller produceret uden for huset.

Den absolutte hitserie hos HBO er “Game of Thrones”, mens Mick Jagger og Martin Scorseses “Vinyl” er årets flop. Men en dårlig serie er ingen krise.

“Jeg tror ikke, man kan gå fra at være konger af streaming til at være i krise, blot fordi en enkelt serie ikke landede helt, som den skulle”, fortæller Richard Plepler til Berlingske.

På spørgsmålet om HBO prioriterer at finde en serie, der kan matche “Game of Thrones” succes lyder svaret:

“Ja, det er vores ambition”, slutter Richard Plepler, der også afslører at DR-serien “Borgen” er i hans personlige top-5 over de allerbedste tv-serier.

HBO forventer sig desuden meget af tv-serien “Westworld” der har premiere til oktober.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.