Forside Nyheder

Slut med Skype-understøttelse på Windows Phone

-

skype-windows-phone-100051022-largeHvis man skulle være i tvivl om, at Microsoft også gerne vil videre fra Windows Phone-æraen, så slutter al tvivl nu.

En af de absolutte rockstjerner i Microsoft-porteføljen, Skype, vil snart ikke længere blive understøttet på Windows Phone. Det meddeler Microsoft på Skype-bloggen.

Annonce:

Det er dog vigtigt at skille Windows Phone-platformen fra Windows 10 Mobile, der er den version, der lige nu markedsføres, når der kommer en Microsoft-smartphone på gaden.

Men har man en smartphone med Windows Phone på, skal man ikke regne med at få flere opdateringer af Skype, og man vil ikke kunne installere nye version hentet fra Microsofts app-butik.

Det samme gælder i øvrigt – og ganske naturligt – for ældre Android-telefoner og ældre iPhones. Men her ophører understøttelsen for Android 3.X og iOS 7.X, så det er noget ældre versioner end den seneste version af Windows Phone, der ikke længere bliver understøttet.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.