Forside Nyheder

Billig iPad og mindre iPad Pro på vej i 2017

-

ipadsSå er Ming-Chi Kuo fra KGI securities endnu engang ude med forudsigelser om Apple-produkter.

Han er en af de mere troværdige profeter i tech-industrien, så det er værd at tage seriøst, når der komme rapporter fra ham, og i denne omgang er de vidererapporteret via MacRumors.

Annonce:

Denne gang handler det om iPads. Ming-Chi Kuo melder, at han forventer, at Apple i 2017 vil lancere en ny iPad Pro i normal størrelse, men også lave Pro-udgave i en mere normal iPad-størrelse på 10,5 tommer.

De skulle begge benytte sig af Apples A10X-processor. Derudover kommer der angiveligt en ”billig” iPad i 9,7-tommer størrelse. Vi har endnu ikke set skrabeversioner af iPad, men Apple har tidligere, og senest med SE-modellen, lanceret skrabeversioner af iPhone, så mon ikke, det bliver en lignende manøvre?

Ming-Chi Kuo antyder også, at der kan komme ”radikale designændringer” i de iPads, der lander et år senere, i 2018. Med de fleksible displays, der lige nu kommer ud fra fabrikkerne, kan det jo betyde hvad som helst.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.